Svar på kommentar!

ida om Så går det till här i stallet:
varför inte kasta ut ngr kg hö i hagen för så slipper man tänka på att ge dom samma tid i lunch varje dag, när man kan slänga 3kg på morgonen så kan dom äta best fan dom vill sen under hela dagen till insälppet.
Bara drygt när man vill åka bort eller inte kan!
hästar med 3personal e inte mkt när ingen kan ge dom lunch om man nu jobbar.
Måste va jobbigt som fan


Svar: Anledningen till varför dom får mat 7 gånger om dagen är för att hästarnas mage mår bäst av att äta lite hela tiden. Och om vi skulle slänga ut allt hö som dom ska ha under dagen dom är ute så skulle det vara borta på en timme! Och sedan står dom där 9 timmar utan mat! vilket är VÄLDIGT dåligt för deras mage. Och eftersom vi i stallet tränar våra hästar så kan dom inte ha fri tillgång. Eftersom Ideal tidigare haft fång ett antal gånger och han får det igen om han inte får kontrolerat med mat så är det ännu sämre att han står utan mat så länge. 

Dessutom är det Marias "jobb" att ta hand om hästarna, hon får ju betalt för det? Och om det är så att hon vill elelr behöver åka bort så hjälps vi andra i stallet åt att fixa det som hon inte hinner med!
Detta är hur vi gör i vårat stall. Och det är vad VI anser är rätt. Det är möjligt att du har andra åsiker, vilket är helt okej för mig. För hur vore det om alla var lika? Inte så bra..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0