Underbar låt!


Svar på kommentar!

Stina Hermansson om Söker!:
jag tycker tlop är mycket bättre. Mupparna har blivit såå tråkiga!

Jag håller med på sätt och vis, men endå inte haha..
Dressymupparna var bättre på ett vis förut eftersom dom la upp mer ridbilder och hade mer inlägg om ridpass, det älskade jag! Men o andra sidan har dom många andra intressanta inlägg tycker jag :)
Tlop är bra eftersom dom lägger upp lite mer inlägg om ridpass och sådär, det gillar jag ;D och så har ju Matilda Holmström otroligt fin häst så det är kul att följa deras utvecklig :)

Lääänge sen!

Det var som sagt 3 år sedan jag åkte skidor sist, så tänkte det kunde va dagt att åka och testa sina skills! Så jag, Älskling och Nå (min lossasbor) åkte till Björklinge backen i söndags! 

Var endå bättre än jag trodde måste jag erkänna :) Har typ åkt i riktig backe två gånger i hela mitt liv och det var för tre år sen, så trodde jag skulle ha glömt allt, men det satt som en smäck, om inte ännu bättre??? :O Riktigt duktig måste jag säga att jag kände mig ;D Så hoppas på att åka dit snart igen! och vi ska ju åka til Romme med skolan ån gång snart? så det ska bli sjukt kul!!!!  
Backen är större än vad den ser ut på bilden.. haha!! Även om det var den näst minsta backen.. Men den fortsätter typ dubbelt så långt till från vad man ser på bilden! Dom andra  bacakrna (dom stora) var inte tillräckligt uppkörda, så det var massa gräs o skit som stack upp.. det gick alltså inte så bra att åka där tyvärr så fick nöja mig med den lilla ;D

Kävllens mys ;D

Sitter här framför TVn som vanligt och vätar på att Älskling ska sluta spela.. haha. Men har i alla fall lite att gotta mig med medans jag väntar ;) Var tvungen att prova torkade annanas ringarna mamma köpte, majo! goda!

Bilder

Här kommer bilderna på alla saker jag fick av mamma :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2370190/images/2012/pic_186926589.jpg" class="image">


Presenter :D

Idag har de hänt mycke! På morgonen åkte vi till Björklinge backen och åkte skidor, sen fick jag åka till stallet även fast jag egentligen var "hästledig" idag sen åkte vi och hämtade mamma och Patrik på Arlanda! Och så fick jag massa presenter som mamma köpt till mig i Thailand :D Bland annat: massa armband! Tre mobilskal, halsband, och två jättefina väskor :D lägger upp lite mer bilder imorgon klockan är som sagt rätt mycket nu! Så god natt så länge!!


Mys

Ligger här o kollar på nån B film och väntar på att älsklingen ska komma till sängen, men han sitter vid datorn som vanligt!! Killar.. Haha!

Funderar på om jag ska Åka till Björklinge backen imorgon på dagen och träna på mina skid skills haha. Suger verkligen på det, men man kan ju aldrig bli bra om man inte tränar ;D


Söker!

Jag söker hästbloggar att läsa! Kan vara vad som helst som handlar om hästar! Så tveka inte att slänga in en kommentar med eran bloggs namn tack :)
Juste nu följer jag Dressyrmupparna så klart. ( www.dressyrmupparna.se ) och ( www.tlop ) riktigt bra bloggar båda två faktiskt!! Fast dressyrmupparna är ju såklart bäst ;) Annars skulle dom väl inte vara Sveriges största hästblogg ? ;D

Har tråkigt

Tänkte jag skulle visa lite saker som jag använder när jag rider, har som sagt inge bättre för mig än att blogga så då får ni väl stå ut med att se lite tråkiga bilder på min utrustning haha XD å

Här har vi då min sadel, en Passier Lennox.
Tränset vi använder till vardags, det är ifrån Sporren. Pannbandet från Hööks.
Och här har vi mina stövlar.. Köpta på Hööks. Dom är rent ut sagt förskräckliga! Vill verkligen ha nya! Dom är sladdriga, dåliga kvallité och dragkedjan åker ner när man rider, usch! Men har man inga pengar så får man överleva ;) Får banta så jag kommer i mammas tävlingsstövlar.. *drömmer*

Sämst lördag kväll.

Rubriken säger allt. Sämst lördag kväll. Inte lust med ett skit.
Imorgon ska jag i alla fall hämta mamma och Patrik på Arlanda, dom kommer hem från två veckor i Thailand :D Avis.. vill oxå åka till Thailand! Men mamma sa vi skulle åka nästa vinter :D Så bara sätta igång att spara pengar! Hoppas på att jag får jobbet som jag sökt nu då så man KAN börja spara.
Detta är i alla fall kvällens mys

Läder eller "vanlig" tyggrimma?

Det finns ju många olika åsikter om man ska använda läder eller vanlig tyggrimma. Många köper ju som sagt tyggrimmor. Men det skulle jag ALDRIG sätta på Ideal. Dom är livsfarliga! Om hästen fasnar nån stans är risken att en lädergrimma går sönder mycket större än en tyggrimma. Tyggrimmorna kan som sagt göra mycket skada om hästen inte kommer loss! + att lädergrimmor är mycket snyggare!! Men nackdelen är ju att lädergrimmor oftast är mycke dyrare och antagligen därför folk väljer bort dom, synd.. :/
Men mitt tips är i alla fall att alltid ha lädergrimma! :)
Lädergrimma från Hööks.
Tyggrimma från Hööks.

Liten rundtur i stallet!

Stallet
Stallet
Foderrummet, där vi förvarar all ordninggjord mat.
Sadelkammaren
Ideals box
Hö rummet/där vi har utrustning som vi inte använder så mycket.

Bildbomb på Pelle!


Konstig katt alltså..

Den här katten, Pelle, är dryg! Haha han ska alltid ligga i mitt och Alex rum på kvällen. Sen på natten när han inte vill sova mer hoppar han upp i sängen och river än.. Typ för ett par veckor sen rev han mig på ryggen...

Det ser mindre ut än det egentligen var! Kattskrälle! Fast jag älskar honom endå för han är så söt ;D


LOVE

Man bara måste älska denna tidning! Älskar att läsa den! mycket bättre än Equipage, även om jag altid läst den förut, men nu är Allt om dressyr min nya kärlek ;D

Den har mååånga intressanta dressyrövningar för både dom erfarna och dom som tar dressyren på lite mindre allvar. Men som sagt min nya kärlek ;) 

Hööks handlandet!

Var ju som sagt på Hööks idag och handlande på mitt pressentkort som jag hade! Här har vi lite bilder på de jag köpte. Köpte oxå en borste, men den hade dom ingen bild på haha!
Köpte dom blåa lindorna.
Och ett blått schabrak till såklart!! ;D
Passade oxå på att köpa paddar eftersom råttorna ätit upp ett par av mina minaste :((((
Och såklart det bästa!

Årets första!

Årets första semla äten nyss :) underbart gott ;D 

Som sagt palla vänta enda till den där dumma tisdagen haha 


Fix dag!

Just nu sitter jag i skolan och jobbar.. Värdelöst! Fast snart ska jag gå och käka lunch  sen så bär det av mot Hööks! Fick ju pressentkort därifrån på julen och tänkte det ska komma till användning nu ;D Får väl se vad jag köper men ska försöka hitta ett schabrak med passande benlindor, paddar och lite pälsglans!




Ska även iväg till sågen i Alunda och hämta spån! Så himla dyrt och onödigt att köpa 4-5 torvmix i månaden för 90 kr istället när man för en säck kutterspån för 10 kr :) Fast ska endå köpa nån torvmix i månaden för att blanda ut.

Lite konstigt..

Sorry för att designen är lite mja.. rosa och blå. Ser lite skumt ut men ska fixa så fort jag hinner :)

Ska nån gång bli ny design!

Denna design är typ 1 år gamal... Men har inget bättre för tillfället :/ Hoppas på att kunna fixa lite nya bilder snart så att jag kan sno ihop nått nytt :) Men det är så svårt och veta vad man ska ha för färger på bakgrunder osv..

Lite info om MIG dåå :)

Jaa, heter då som sagt Emma och jag bor i Vattholma utanför Uppsala! Går i skolan på IT-gymnasiet och slutar skolan nu i sommar då :D ska bli NAJS att börja jobba på heltid sen. Utöver de så jobbar jag.. fast slutade på mitt jobb faktiskt idag men har tre nyajobb på G så får väl se vilket det blir ;) Avslöjas som sagt inte ännu vad det kan tänkas vara! 

Sen så har jag ju självklart min älskade Ideal!!! Hästen alltså ;) Han står i Gamla Uppsala hos Maria Hall. Litet och mysigt stall :) Självklart så rider jag ju dressyr med honom då, och han är 19 år i April. Med min mamma har han startat upp till Prix ST:Georges (stavning?) Så det är en kunnig liten kille ;) Men eftersom han var sjuk i ca 5 år så har han tappt mycket av sin underbara form.. :/ men han har vait frisk som en nötkärna nu i lit emer än 2 år så vi är på G igen ;) nej men satsar inte direkt på massa tävlingar men det är underbart att träna för de! tränar väl ca MVS just nu, men tror vi kommer göra bättre än så i sommar ;D 

Tjaa.. det var väl allt för nu, men tveka inte att fråga om ni undrar nått!

Börjat blogga igen då!

Vi får väl se hur bra det går den här gången med att blogga, men det säger jag ju varje gång? haha blir bara att jag slutar efter ett tag i alla fall! men men! ;) 
Nu ska jag i alla fall blogga ett tag ;D Kommer vara om allt möjligt, skolan, vardagen, Ideal och massa skit antar jag XD Men ska bli kul att börja igen i alla fall, hoppas ni som kommer läsa bloggen kommer med några bra tips om vad man kan blogg om :) vore ju kul att veta vad ni vill läsa om oxå! 
Lägger väl upp ett litet inlägg om mej själv som man brukar ;)

RSS 2.0