Svar på kommentar!

Natalie om 4. Det här är jag bra på:
På vilket sätt är han svårriden? :D


Han är svårriden på det viset att han är inte som alla andra hästar. han måste ridas på ett speciellt sätt, det går inte riktigt att förklara faktiskt :P Men en ryttare som andrig ridit honom förut har jättesvårt att tex få honom i form och framförallt fatta galopp XD  man måste liksom ha små knep för att få honom gå som man vill och det tar ett tag att hitta dom knapparna så att säga! 

Man kan säga att han är lat utan att han springer saktare. Han kan ALLA knep för att komma undan, eftersom han är tränad till så hög  dressyr så sätter han press på att ryttaren verkligen kan. Annars kan det lika gärna vara, enligt honom. Så man måste rida till 110% för att få honom att anstränga sig! Vilket är jobbigt att göra ett helt ridpass! haha. 

Kan sammanfatta lite snabbt för det kanske blev ett vrrigt inlägg!
Han är svårriden för att han har kommit så långt i sin utbildning och därför vet han vad man ska göra för att slippa det jobbiga. Man måste rida till 110% hela tiden och tänka på att försöka lista ut vart hans "knappar" sitter. Det krävs alltså att han HELA TIDEN är mellan hand och skänkel, för då kan han inte komma undan på samma sätt. 

Hoppas svaret dög :)



Kommentarer
Postat av: Natalie

Svaret dög alldeles utmärkt! :-)

2012-04-20 @ 10:39:39
URL: http://nataliehakkila.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0